VerhuizenHop

EEN RUIME VERHUISWAGEN OF BESTELBUS HUREN IN SOEST!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Autoverhuur Newo in Soest voor een scherpe prijs een bus! Wij verhuren nieuwe bestelbussen in diverse formaten en hebben voor jou altijd een geschikte bus. Heb je zware spullen of een groot volume te vervoeren? Dan hebben wij een bestelbus met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3. In al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

AUTOHOPPER HEEFT VOOR JOUW KLUS DE JUISTE BUS! 

Kies de juiste auto in onze voorraad hieronder om direct te reserveren en/of een prijsberekening te maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel 035-6027123

EEN RUIM ASSORTIMENT AAN BESTELBUSSEN

Zowel particuliere, als zakelijke klanten kunnen bij Autohopper Newo een bestelbus huren om hun goederen te vervoeren. Het maakt niet uit wat je vervoert. Verhuizen met een bus van Autohopper is nog nooit zo simpel geweest.

HUREN ZONDER ADDERTJES ONDER HET GRAS!

Wil je een bestelbus huren en niet teveel geld uitgeven én zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper Newo autoverhuur aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten Autohopper autoverhuur. Dit is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto of verhuisbus te huren. 

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust met onze verhuur receptie 035-6027123

Waar vindt u ons? Komt u uit Soest, Amersfoort of Den Dolder? Dan kunt u ons makkelijk vinden op industrieterrein Soest aan de Weteringpad 10 in Soest.