Header verhuur Newo

GOEDKOOP EEN AUTO OF BESTELBUS HUREN IN SOEST

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Soest ? Dan ben je bij Autohopper Newo aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto’s, personen- en bestelbussen (verhuisbus ook met laadlift) en aanhangers. Je leest alles over de tarieven en voorwaarden van no-nonsense autoverhuur op deze website.


Bij onze vestiging kan je eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto of bestelbus huren. Voor slechts  € 29,- per dag kan je op pad met een nieuwe huurauto die altijd voorzien is van airco, vijf deuren en een audio-installatie. Heb je een auto voor een weekend of een week nodig? Dit kan tegen speciale scherpe tarieven!

Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper Newo een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden (shortlease) neem contact op met ons via telefoonnummer 035-6027123 en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor jou mobiliteitsbehoefte.

Vakgarage Newo is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij je in de buurt. Kom je uit de omgeving Soest, Den Dolder dan ben je bij ons voor het huren van een auto aan het juiste adres.

Onze Autohopper vestiging in Soest is goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer en ligt op loopafstand van de bushalte. Plan eventueel de route via OV9292. Er is bij ons voldoende gelegenheid om je fiets veilig te stallen of je auto te parkeren.

Je kan natuurlijk ook bellen naar 035-6027123